.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

HOME

Lionsclub Turnhout Hartevrouwe is een damesserviceclub in Turnhout en is in de loop der jaren een begrip geworden in de Kempen, niet in het minst door de alom bekende Kerstboompjesactie, en de afgelopen jaren tevens door de succesvolle Hartervrouwequiz. We organiseren opnieuw "Scholen voor het Goede Doel", waarbij we een bijdrage proberen te leveren aan de sensibilisering van jongeren voor sociale doelen.

Ook de "Hartevrouwe-Doet!"-dag, waarop we gaan klussen bij en samen met onze sociale doelen, wordt stilaan een traditie.
"Hartevrouwe" verwijst natuurlijk naar de speelkaarten die in Turnhout, wereldcentrum voor de productie van speelkaarten, worden gemaakt. Maar "Hartevrouwe" wil ook uitdrukking geven aan het feit dat de leden met een warm hart willen samen werken aan projecten om fondsen te werven voor sociale doelen.

Ze vliegen er graag in en steken graag de handen uit de mouwen voor de organisatie en voorbereiding van activiteiten. Hartevrouwen willen ook niet vergeten dat ze met hun hart willen werken aan de versteviging van de vriendschapsbanden tussen de leden.

stichtende leden bij viering 30-jarig bestaan

CONTACT

info@hartevrouwe.be

PRIVACY

Vanaf 25 mei 2018 zijn de nieuwe Europese privacyregels (GDPR) definitief van toepassing. Hierdoor worden uw persoonlijke data nog beter beveiligd en beheerd.
Lions Club Turnhout Hartevrouwe hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en daarom gaan we zorgvuldig om met uw gegevens.
Via deze link kan u kennis nemen van onze privacyverklaring waarin we u op een heldere en transparante wijze willen informeren over hoe we omgaan met persoonsgegevens.

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout     Last update :       Webdesign