.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

KERSTBOOMPJESACTIE

Natuurlijk kent u ze : onze mini kerstboompjes die elk jaar de huiskamers, etalages en kantoren sieren. Sfeervolle kerstdecoratie.

Steeds meer mensen versieren er hun huis , hun werkplek of etalage mee, of geven ze als kerstgeschenk aan vrienden, kennissen, klanten of werknemers. De Kerstboompjesactie van Lions Hartevrouwe is een echte traditie geworden.

En dat is goed zo, want de integrale opbrengst van deze actie gaat naar diverse sociale projecten. In de buurt en in de wereld.

Hier
bestellen !

Wij ondersteunen hen omdat ze het echt nodig hebben. Zij rekenen op ons . en wij rekenen op u om onze actie te ondersteunen door boompjes te kopen . Het gaat tenslotte om het goede doel.

Om praktische redenen zouden wij het op prijs stellen uw bestelling zo vlug mogelijk te mogen ontvangen . De boompjes kunnen geleverd worden vanaf 23 november.

Voor de prijs van 10 hoeft u het echt niet te laten!


Net als u heeft Lions oog voor het milieu. Daarom, geef af en toe wat water aan uw mini-kerstboompje(s) en plant ze uit na de feestdagen. Zo draagt u bij tot een groener en beter milieu.

Alle leden van Lions Hartevrouwe danken u reeds bij voorbaat voor uw steun!

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout
Last update 15-8-19    
Webdesign : © Studiebureau Van hoorickx