.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

KERSTBOOMPJESACTIE

Natuurlijk kent u ze : onze mini kerstboompjes die elk jaar de huiskamers, etalages en kantoren sieren. Sfeervolle kerstdecoratie.

Steeds meer mensen versieren er hun huis , hun werkplek of etalage mee, of geven ze als kerstgeschenk aan vrienden, kennissen, klanten of werknemers. De Kerstboompjesactie van Lions Hartevrouwe is een echte traditie geworden.
De sleutel van dit succes? De solidariteit van alle klanten, het leuke product en de ongelofelijk enthousiaste aanpak van alle leden van onze club.
Dit jaar kreeg u ook de mogelijkheid om kerstbomen bij te bestellen die in deze financieel moeilijke tijden via de Welzijnsschakels uit onze regio aan kansarme mensen geleverd zullen worden om hen alsnog een beetje een warme kerst te gunnen.

Ook dit jaar was het een overweldigend succes ! Er werden maar liefst 10500 boompjes te koop aangeboden en ze zijn inmiddels volledig uitverkocht !
Net als u heeft Lions oog voor het milieu. Daarom, geef af en toe wat water aan uw mini-kerstboompje(s) en plant ze uit na de feestdagen. Zo draagt u bij tot een groener en beter milieu.

Alle leden van Lions Hartevrouwe danken u hartelijk voor uw steun!

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout     Last update :       .