.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

SOCIALE ACTIES

Lions Club Turnhout Hartevrouwe steunt tal van sociale projecten in onze streek en ver daarbuiten, waarvan u hieronder een overzicht kan vinden.

Daarnaast steken de leden ook de handen uit de mouwen, zoals blijkt uit de nieuwe actie HV Doet!

Klik hier voor meer informatie....

Chequeoverhandiging Talander

Met de integrale opbrengst van de verkoop van de mini-kerstboompjes en de hartevrouwequiz steunt Lionsclub Turnhout Hartevrouwe vzw verschillende sociale projecten. Als vrouwenclub, kiezen wij ervoor om extra aandacht te schenken aan projecten die vooral gefocust zijn op kinderen, jongeren en vrouwen.Tejo

Bleekweide

Markdal

De Schakel Beerse

10000 € steun voor De Oversteek Merksplas

Siddartha Ethiopië

De goede doelen die wij vorig jaar konden steunen …

iThemba Tanzania

Cliniclowns


SOCIALE ACTIES - HV DOET !

Lions Club Turnhout Hartevrouwe steunt niet enkel financieel, de leden steken daarnaast ook de handen uit de mouwen, zoals blijkt uit de nieuwe actie HV Doet!

HV Doet! Wat?

Met de “Hartevrouwe Doet!” dag engageren wij ons voor onze goede doelen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Concreet gaan we op deze dag onze handen uit de mouwen steken bij onze goede doelen. In 2019 organiseerden wij voor de eerste maal deze “Hartevrouwe Doet!” dag. We hebben de intentie dit initiatief jaarlijks op te zetten.
Deze klussen kunnen heel uiteenlopend van aard zijn. De goede doelen geven zelf aan voor welke klussen ze onze hulp kunnen gebruiken.

HV Doet! Waarom?

Klussen samen met de bewoners, gasten, verantwoordelijken en vrijwilligers van de projecten is voor ons tevens een manier om elkaar beter te leren kennen en een persoonlijker contact op te bouwen. Naast het bieden van financiële steun, willen we graag dit extra engagement aangaan!

HV Doet! Wanneer?

Onze 2de HV Doet! dag is gepland op zaterdag 28 maart 2020.
We gaan klusjes doen tijdens 1 en/of 2 dagdelen, ofwel van 9h30 tot 12h00 en/of van 13h30 tot 16h.00.

Wil ook jij een helpende hand zijn of jouw expertise aanbieden, hou dan zeker onze website in de gaten! We hopen van harte dat je meedoet: dan zorgen we er samen voor dat de “Hartevrouwe Doet! dag” onvergetelijk wordt!

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout
Last update 11-8-19    
Webdesign : © Studiebureau Van hoorickx