.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

HARTEVROUWEQUIZ

Ten gevolge de Corona-crisis kan de jaarlijkse Hartevrouwequiz voor het Goede Doel , dit jaar ten voordele van CKG Lentekind te Vlimmeren , jammer genoeg niet live doorgaan.

De quizcommissie heeft daarom 2 thuisquizzen in elkaar gepuzzeld op basis van vroegere quizzen. Wij bieden ze allebei te koop aan en hopen u zo in deze coronaperiode één of twee aangename quizavonden te bezorgen. U krijgt alles aangeleverd: de powerpoints, de uitgebreide vragen, de 2 tafelrondes, antwoordbladen en natuurlijk ook de antwoorden.

Hier
Bestellen !
U kan deze quizzen spelen wanneer u wil, alleen of met uw huisgenoten, via Skype of Teams met familie en vrienden. Uw bijdrage van € 60,00 per quiz gaat integraal naar CKG Lentekind te Vlimmeren . We vragen u daarom de quiz enkel aan uw ploeggenoten te verspreiden, we willen er zoveel mogelijk verkopen voor het goede doel!

Let op: Quiz 1 werd reeds bezorgd aan alle ingeschreven ploegen voor onze quiz die gepland was op 18 april 2020. Maar misschien willen jullie als quizliefhebber toch nog een tweede quiz?

Indien u vragen heeft kan u steeds mailen naar quiz@hartevrouwe.be

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout Last update 05-04-20   Webdesign :  © Studiebureau Van hoorickx