.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

QUIZ

Gelet op de talrijke activiteiten voor het goede doel die Lions Club Hartevrouwe behartigt werd besloten om na 11 jaar de organisatie van de jaarlijkse quiz uit handen te geven.
De quiz zal voortaan georganiseerd worden door Rotaract Club Hoogtraten Kempen, een jongerenserviceclub uit de streek. Zij nemen met veel enthousiasme de organisatie van de quiz voor het goede doel over en kiezen als nieuwe naam de ‘KEMPENKRAK’!
De quiz zal plaatsvinden op zaterdag 11 maart 2023 en zal worden opgemaakt door dezelfde personen. De Kuub @ de Warande in Turnhout blijft het mooie decor.

Hier
inschrijven !
En natuurlijk wordt de winst van de quiz opnieuw integraal aan 2 goede doelen geschonken.

Het eerste is HardTorfz. Net zoals wij steken zij ook graag de handen uit de mouwen voor het goede doel: zij organiseren ieder jaar onder andere een fuif waarvan de opbrengst naar de dienst oncologie in Turnhout gaat. HardTorfz is ontstaan ter nagedachtenis van Matthias Torfs, die op 20-jarige leeftijd overleed aan een vorm van lymfeklierkanker. ‘Hard Style’ was zijn favoriete muziekgenre.
Via deze link kan u meer te weten komen over dit goede doel.

Het tweede is Theater Stap. Theater Stap is een professioneel theatergezelschap dat voorstellingen maakt waarin mensen met een mentale beperking centraal staan. De artistieke kwaliteit legitimeert de unieke positie van het gezelschap in het reguliere theatercircuit.
Via deze link kan u meer te weten komen over Theater Stap.

Vertegenwoordigers van deze doelen zullen tijdens de quiz op zaterdag 11 maart ook zelf mee de handen uit de mouwen steken.

Zoals steeds zal de quiz uit een reeks gevarieerde vragenrondes bestaan met voldoende uitdaging voor ervaren én occasionele quizzers.

Als u deze goede doelen graag wil steunen, kom dan naar de knotsgekke Kempenkrak op zaterdag 11 maart 2023 in zaal de Kuub. (Warandestraat 42, 2300 Turnhout)

De basisprijs bedraagt €60 voor een ploeg van maximaal 6 personen. De quiz start om 20u, maar u bent reeds welkom vanaf 19u.

Inschrijving is verplicht door op bovenstaande link te klikken of door deze QR-code te scannen.

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout     Last update :       Webdesign :   © Studiebureau Van hoorickx