.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

OLIVIER LAURENT – Van Brel tot Bruel

Benefiet in steun van 1000 Handen vzw en Oekraïense oorlogsvluchtelingen

Het lijkt ondertussen al een hele tijd geleden dat we de onheilspellende berichten hoorden over de overstromingen in Wallonië. Maar duizenden gezinnen worden nog dagelijks geconfronteerd met de nasleep van deze ramp.

Bekijk hier interview op RTV

Leden van Lionsclub Turnhout Hartevrouwe zijn reeds ter plaatse geweest om o.m. te poetsen en de cafetaria van de sporthal her in te richten, maar wil meer doen. Daarom werd op 10/06/2022 een benefietconcert georganiseerd .


De opbrengst van deze showavond met imitator Olivier Laurent gaat deels naar de organisatie ‘1000 Handen’, een ongelofelijk team - bestaande uit grote en kleine bedrijven, organisaties, gemeentebesturen en gemeentepersoneel, service clubs en tal van vrijwilligers uit de Kempen - dat Prayon, deelgemeente van Trooz, helpt heropbouwen.

Maar sinds enkele weken wonen we helaas in een andere wereld. We kunnen niet wegkijken van wat er op dit moment in Oekraïne gebeurt. De mensen zijn er in een echte nachtmerrie beland, zij hebben uw en onze hulp nu nodig. Daarom wordt met de opbrengst van dit benefiet ook de opvang van deze oorlogsvluchtelingen gesteund.

Het werd een spetterende avond vol muziek en humor!

Olivier Laurent bracht een grote mix van nederlandstalige hits, franse chansons, engelstalige pop en amerikaanse jazz, met onder meer prachtige vertolkingen van Jacques Brel en een mooie ode aan Arno.
Bovendien is hij een echte entertainer waardoor de hele zaal in rep en roer was en duchtig meezong. De technieker van de Warande had Olivier Laurent gewaarschuwd dat de Kempenaars een gesloten volk zijn en dat hij een pintje zou trakteren indien het concert zou eindigen in een staande ovatie : hij heeft ongelijk gekregen want de ambiance was fantastisch en de staande ovatie langdurig.

Een welgemeende dank aan alle aanwezigen en sponsors !

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout Last update 11-6-22   Webdesign :  © Studiebureau Van hoorikcx