.


HARTEVROUWE
Lions Club Turnhout

HARTEVROUWEQUIZ

Op zaterdag 24 februari 2018 organiseren de Hartevrouwen opnieuw een ‘Hartevrouwequiz voor het Goede Doel’ in de Kuub @ de Warande te Turnhout. Door het jaarlijks succes is de editie 2018 evenwel reeds volledig uitverkocht !

Er is plaats voor een zestigtal enthousiaste quizploegen.
De quiz bestaat uit een reeks gevarieerde vragenrondes waardoor zowel ervaren als occasionele quizzers voldoende worden uitgedaagd.

Reeds
uitverkocht !

Voor het zevende jaar op rij kunnen we rekenen op onze quizmaster Karl Van den Broeck.

Vorig jaar won quizploeg Bella Italia, met slechts 1 puntje voorsprong op maar liefst 3 achtervolgers: TTV, FTW en De Vriendjes van de Jury. Spannend was het dus in ieder geval!

De hele avond kan u genieten van lekkere tapas, hapjes, drank, van een gezellige sfeer en van een gezonde en gemoedelijke ploegenstrijd.

We verwachten u en uw ploeg (max. 6 personen) vanaf 18.30u, eerste vraag om 20.00u.

Dit jaar wordt de opbrengst van de Hartevrouwequiz integraal geschonken aan Tejo en vzw Het Nest, twee warme projecten die zich richten op het geestelijk welzijn van kinderen en jongeren :

Therapeuten voor Jongeren - TEJO KEMPEN vzw

In een gezellig rijhuis in het centrum van Turnhout bieden professionele therapeuten - volledig op vrijwillige basis- aan tieners en adolescenten tussen 10 en 20 jaar anoniem, gratis en vrijwel onmiddellijk gepaste therapeutische hulp.

Te veel jongeren met psychische problemen wachten te lang met het zoeken naar hulp, vinden de weg niet naar de reguliere hulpverlening of worden geconfronteerd met te lange wachtlijsten.
Tejo Kempen opent voor hen een warm-menselijke deur waar een deskundig therapeuten-team klaar staat om hen terug op weg te helpen.
Deze jongeren worden verwelkomd door hartelijke onthaalmedewerkers die hen in de gezellige onthaalhoek op hun gemak stellen.
Een deskundige therapeut verkent het probleem en gaat in een tiental therapeutische sessies op zoek naar wat nog wčl lukt; naar de nog aanwezige eigen krachten van elke jongere. Indien nodig gaat Tejo samen met de jongere en andere partners uit het werkveld op zoek naar aanvullende mogelijkheden voor een meer langdurige begeleiding.

Tejo Kempen steunt volledig op het vrijwilligersengagement van therapeuten, onthaalmedewerkers en bestuur.
Zeker niet onbelangrijk voor de spirit van de organisatie…

Meer info op www.tejo.be/tejo-kempen-turnhoutvzw HET NEST beheert het hulpfonds van De Bleekweide Kempen.

De Bleekweide Kempen is een expertise- en begeleidingscentrum voor kinderen, jongeren en volwassenen met emotionele pijn en verlies. We bieden een nest, een veilige omgeving waar kinderen, jongeren en volwassenen die emotioneel steun zoeken terecht kunnen.
Wij willen kijken en luisteren. Kijken naar wat het gedrag en de signalen ons vertellen. De steen opheffen om te zien wat er onder het gedrag zit. We vertrekken vanuit kracht, vanuit wat in hoofd en gevoel uniek is. Want vanuit verwerking en het ontwikkelen van kracht ontstaat herstel.

We gaan in onze therapeutische praktijk op weg met: Gekwetste kinderen | Loyaliteitsconflicten | Pestproblemen | Laag zelfbeeld | Psychosociale weerbaarheid | Perfectionisme | Psychosomatische klachten | Verlieservaring | Kinderen van ouders met psychische problemen | Pleegkinderen | Trauma's | Lichamelijke klachten

Iedereen moet zich vrij kunnen voelen om stappen te zetten naar De Bleekweide, en uit ervaring weten we dat dat financieel niet voor iedereen evident is.
Via de oprichting van een hulpfonds maken we therapie mogelijk voor kinderen en jongeren waarvan het gezin niet de financiële mogelijkheden heeft.

Website : www.debleekweidekempen.beDe Hartevrouwen kijken er naar uit u op 24 februari te mogen verwelkomen in de Kuub!

  Lions Club Hartevrouwe Turnhout Last update 5-11-17   Webdesign :   © Studiebureau VAN HOORICKX